Στα σκαριά το The Last of Us 2

Τάδε έφη Nolan North
Στα πλαίσια μιας συνέντευξης τύπου, ο Nolan North, ο οποίος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στους gamers, χαρίζοντας τη φωνή του στον ήρωα Nathan Drake της σειράς Uncharted, έκανε μια σημαντική αποκάλυψη: η Naughty Dog, δημιουργός των Uncharted, δουλεύει πάνω στο 2ο μέρος του καταπληκτικού The Last of Us. Μετά από πολλούς μήνες καθυστέρησης, κατάφερα επιτέλους να βρω λίγο χρόνο και να τελειώσω το πρώτο Last of Us στο PS3 και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε δεν το έχει δοκιμάσει. Μάλιστα, αν έχεις το PS4, σπεύσε να παίξει τη remastered έκδοσή του.

Ο Nolan North φυσικά επιστρέφει στο Uncharted 4 ως Nathan Drake και μαζί του επίσης θα είναι ο Troy Baker, ο ηθοποιός που δίνει φωνή στον Joel, τον πρωταγωνιστή του The Last of Us. Επιπλέον, ο North στη συνέντευξή του, δίνει πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι Star Wars της Visceral Games, στο σενάριο του οποίου συμμετέχει η Amy Hennig, η οποία έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου προηγούμενων τίτλων του Uncharted. Αυτό είναι καλό, γιατί ένα από τα δυνατά σημεία των Uncharted είναι το καλοδουλεμένο, κινηματογραφικού στυλ, σενάριο.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.