Ετοιμάσου για Volume στις 18 Αυγούστου

Ο νέος τίτλος από τον δημιουργό του πάρα πολύ καλού Thomas Was Alone μας έρχεται μέσα στο καλοκαίρι, ότι πρέπει για να συντροφέψει τα… μπάνια του λαού!

Ody's thoughts

Το Volume βάζει τον παίκτη στην θέση ενός φουτουριστικού Robin Hood, του Rob Locksley – που “θα παίζει” ο Charlie McDonnell. Πιστός σύντροφος του Rob, μια εξελιγμένη A.I., ο Alan, που θα ερμηνεύσει ο Danny Wallace – που γνωρίσαμε ως εκφωνητή της ιστορίας του… Θωμά στον προηγούμενο τίτλο του Mike Bithell, Thomas Was Alone.

Αντίπαλος τους, ο τρίσκακος CEO Guy Grisborne, η φωνούλα του οποίου θα ανήκει στον ιδιαίτερα αγαπητό Andy Serkis – ναι, “αυτόν που έπαιξε τον Gollum, τον King-Kong, τον Caezar και τόσους άλλους motion-captured χαρακτήρες”.

Το Volume αναμένεται 18 Αυγούστου για PlayStation 4, Vita και, για δες, PC – μέσω Steam.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.