Επιτέλους, ingame video απο το Hellblade

Ο τίτλος της Ninja Theory που αναπτύσσεται με “indie” λογική μα καταφέρνει να δείχνει σαν… υπερπαραγωγή σου αποκαλύπτει “πώς θα παίζει”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • galacticusX

    Γράφω γρήγορα πριν πέσει πάλι το Internet – ;έχω πρόβλημα, ίσως εξηγήσω κάποια στιγμή – εκείνο που με τσαντίζει με τη Ninja Theory είναι ότι οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους. Ενώ έχουν πρόσβαση στα καλύτερα studio με τρελές χρηματοδοτήσεις, μετά γαυγίζουν και φτύνουν αυτόν που τους έδωσε ψωμί να φάνε. Δεν τους φταίει που οι ίδιοι παρατάνε τα IP τους για λεφτά και μετά κλαίγονται. Χώρια που είναι ικανοί, εκεί που μας έδωσαν μια πολύ ωραία ιστορία με το Enslaved – μόλις εδέησα να το τελειώσω στο PS3, τώρα θέλω να το δω και στο PC – πήγαν και σχεδόν κατέστρεψαν ένα πολύ δημοφιλές franchise όπως το DMC. Αν θέλουν να είναι μάγκες, ας αφήσουν το μαστάρι της Disney, κι ας πάνε στο crowdfunding, να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.