Εξαφάνιση απο το Steam και νέες απαιτήσεις απο το Batman: Arkham Knight

Η τελευταία περιπέτεια του Σκοτεινού Ιππότη… καταποντίστηκε στο Steam, με τους χρήστες να την έχουν κράξει άγρια, σχεδόν 5000 αρνητικές κριτικές και τη Rocksteady να προτείνει ως “διόρθωση” να το παίξεις σε… χάλια ρυθμίσεις!

batman_arkham_knight_021

Δεν σου τρέχει την τελευταία περιπέτεια του Μπαταμάνου το PC σου; Η δημιουργός της – αλλά όχι και υπεύθυνη για την έκδοση για PC – Rocksteady σου έχει τη λύση: ΜΗΝ δοκιμάσεις να το παίξεις στις ρυθμίσεις που σου πρότεινε αρχικά για το hardware σου, αλλά σε αρκετά χαμηλότερες!

  • Είσαι στο high; Παίχ’το στο medium.
  • Είσαι στο medium; Βάλ’το στο low.
  • Είσαι στο low; Που είσαι είπαμε; Δεν ακούμε; Έχει φασαρία εδώ πέρα, να τα πούμε αργότερα;

Και, με την ευκαιρία, δεν απενεργοποιείς και τις λειτουργίες των Nvidia GameWorks, που είχε διαφημίσει χαρούμενη για το “πως αναβαθμίζουν τον τίτλο με νέες εντυπωσιακές δυνατότητες στα γραφικά του”, μιας και η όλη “αναβάθμιση” συνεπάγεται και… “μπούκωμα”;

batman_arkham_knight_019

Α, και που’σαι, θυμάσαι το “κλείδωμα” του στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο; Υπήρχε λόγος για αυτό – πως ό,τι και να κάνεις, ΔΕΝ πρόκειται να τον δεις να τα ξεπερνά (και τόσο), αφού είναι ένα unoptimized χάλι – μα δεν το λέμε, δεν το λέμε, μη, τζιζ, δεν κάνει, μας διαβάζει ο Κιμ Τζόνγκ Ούν. Σσςς. Άσ’το κλειδωμένο στα 30.

Και, πλήζ, μην πας ΚΑΙ εσύ να αφήσεις αρνητική κριτική στο Steam, όπου έχει ήδη μαζέψει σχεδόν ένα ταληράκι (χιλιάδες) εξαγριωμένα reviews απο gamers, πάρα πολλοί απο τους οποίους έχουν αποφασίσει να εκμεταλλευτούν τη νέα δυνατότητα “αποζημίωσης” που παρέχει το Steam, ζητώντας τα λεφτά τους πίσω για τον τίτλο που αγόρασαν και ΔΕΝ δουλεύει στα PCs τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.