Έκρηξη για τον χώρο της Virtual Reality

Απίστευτη επέκταση δείχνει το gaming μέσω τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 350% στην φετινή E3!

Samsung_Gear_VR_004

Σύμφωνα με τον διοργανωτή της φετινής E3, την Entertainment Software Association (ESA), περίπου το 10% από τις 274 εταιρείες που θα δηλώσουν το παρόν σε αυτή την επόμενη βδομάδα, θα παρουσιάσουν τίτλους και συσκευές σχετικές με εικονική ή επαυξημένη πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ESA στο Polygon, ο αριθμός δείχνει αύξηση της τάξης του 350% (!!!) σε σχέση με πέρυσι, όπου είχαν παρουσιάσει “τέτοια προϊόντα” στην E3 μόνο έξι εταιρείες, ενώ έναν ακόμη χρόνο “πιο πίσω”, το 2013, δεν υπήρχε ούτε μια!

Και το καλύτερο είναι πως δεν μιλάμε μόνο για νέες ή μικρές εταιρείες, που “εκφράζουν έναν νέο χώρο”, αλλά και για μεγάλα ονόματα που ήδη γνωρίζουμε, που φαίνεται να τον αναγνωρίζουν ως “κάτι σημαντικό” και να επεκτείνονται σε αυτόν. Ονόματα όπως η Microsoft, η Crytek, η Ubisoft, η Razer αλλά και, για να μην… ξεχνιόμαστε, η Sony μέσω της “brand” PlayStation, με το Project Morpheus.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.