Και επίσημα διαθέσιμο το Office για Android

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft, που ήταν διαθέσιμη σε δοκιμαστική έκδοση για το Android, καταφτάνει επίσημα στο smartphone ή το tablet σου.

android_microsoft_office_004

Περίπου πέντε εβδομάδες μετά την διάθεσή τους σε preview έκδοση, η Microsoft διέθεσε μέσα το κατάντημα της Google, Play, την τελική έκδοση των τριών εφαρμογών γραφείου της για την πλατφόρμα του Android, Word, Excel και PowerPoint.

Αν και έχουν μηδενικό κόστος και είναι πλήρως λειτουργικές, αν είσαι συνδρομητής στην υπηρεσία της, Office 365, παρουσιάζουν περισσότερες “power” δυνατότητες για τους “επαγγελματίες” χρήστες που θέλουν περισσότερα.

Κάνε κλικ στο ονοματάκι της καθεμιάς που ακολουθεί, για να μεταβείς στην επίσημη σελίδα του Play για το Word, το Excel ή το PowerPoint.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.