Τέλος για το eztv (που ήξερες)

”Ο κλέψας του κλέψαντος” όσον αφορά στο πιθανότατα δημοφιλέστερο site με torrent links για τηλεοπτικές σειρές, EZTV, αφού μία εταιρεία κατάφερε να το κλέψει μέσα από τα χέρια του διαχειριστή του.

EyeTV

Προφανώς το EZTV δεν ήταν ένα νόμιμο site, αφού το μόνο που έκανε ήταν να παρέχει links για… “πειρατικώς διαθέσιμα” επεισόδια τηλεοπτικών σειρών. Τώρα, είναι… ακόμα χειρότερο, αφού μια εταιρεία κατάφερε να βουτήξει το domain του μέσα από τα χέρια του προηγούμενου διαχειριστή του, NovaKing, με στόχο να εκμεταλλευτεί την φήμη του και να το… αρμέξει για να αποκομίσει έσοδα.

Αν, λοιπόν, είχες το… κακό συνήθειο (“μη, τζίζ, παρανομία” – και τέτοια) να “ενημερώνεσαι” για το “ποιά επεισόδια κυκλοφόρησαν online από τις αγαπημένες σου σειρές”, καιρός να βρεις νέο “προμηθευτή”. Τώρα. Αμέσως τώρα. “Χθες” θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Και αυτό διότι δεν ξέρεις “τι θα κάνουν οι νέοι του διαχειριστές με αυτό”, ούτε “πώς σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα απο δαύτο” – πέρα απο την προβολή διαφημίσεων. Μπορεί κάλλιστα να επιχειρήσουν να τσιμπήσουν τα στοιχεία σου από αυτό, και αν έχεις τα ίδια στοιχεία login με άλλα sites, όπως, α, δεν ξέρω, γκούχουPAYPALγκούχου, να δοκιμάσουν “να βάλουν χέρι” και εκεί.

Θα μου πεις, και ο προηγούμενος διαχειριστής, NovaKing, δεν ήταν δα και… ξαδελφάκι σου, και δεν ήξερες “τι φιρμάνι είναι”, αν και τον είχες εμπιστευτεί με (κάποια απο) τα στοιχεία σου. Εντάξει, ναι, αλλά μάλλον οι περισσότεροι ένιωθαν πως στην προκειμένη περίπτωση ίσχυε το “μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια”, που θα έλεγε και ο Drake του Uncharted. Ο κλέφτης του κλέφτη, όμως, είναι δυο φορές κλεφτρόνι, και τώρα προειδοποιεί πως “το EZTV είναι επικίνδυνο” ακόμα και ο… Πιράτ Μπέης, οπότε…

Ξέρεις..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.