Κατηγορήθηκε για παιδόφιλος επειδή έβγαλε μια selfie

Υστερική μαμά + Facebook = καταστροφή

Selfie Vader

Ένας κυριούλης από την Αυστραλία, αποφάσισε μια μέρα, καθώς περιδιάβαινε τα καταστήματα της γειτονιάς του, να βγάλει μια selfie μαζί με τη ζωγραφιστή εικόνα του Darth Vader σε ένα πόστερ. Για κακή του τύχη, εκείνη τη στιγμή ήταν αντικρυστά από μια μανούλα με τα δυο της παιδάκια, η οποία νόμιζε ότι ο κύριος φωτογράφιζε τα παιδιά της, ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσε την εμπρόσθια κάμερα του κινητού του.

Μια και δυο τραβά μια φωτό του “ανώμαλου” και την ανεβάζει στο Facebook. Σε χρόνο dt, η ανάρτηση μεταδόθηκε σε πάνω από 20.000 άτομα και ο καημένος πατέρας τριών παιδιών έγινε ξαφνικά ο παιδέρας δράκος των social media. Ο άτυχος μπαμπάς απευθύνθηκε στην αστυνομία και εξήγησε τι πραγματικά συνέβη. Μάλιστα, για να καταλάβουμε καλύτερα περί τίνος ανθρώπου πρόκειται, ανέφερε ότι ήταν πρώτη φορά που έβγαζε selfie και είχε ενδοιασμούς για αυτό, αλλά θα έκανε το χατίρι για να γελάσουν τα πιτσιρίκια του, βλέποντάς τον δίπλα στον Darth Vader!

Η υστερική μαμά, μόλις κατάλαβε τη βλακεία που είχε κάνει, έσπευσε να σβήσει την ανάρτηση, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Μόλις μαθεύτηκε η βλακεία της, ο cyber-όχλος στράφηκε εναντίον της, ακόμη και με απειλές κατά της ζωής της. Η ίδια ζήτησε γονυπετούσα, συγγνώμη και αποκάλυψε ότι τα δυο της παιδιά ξεκινάνε ψυχανάλυση, επειδή τους δημιουργήθηκε κοκομπλόκο και ψυχοτραλαλά από το όλο συμβάν.

Άλλα έτσι είναι σήμερα, όταν βλέπεις κάτι που θεωρείς ύποπτο, δεν πλησιάζεις τον άλλον, να του ζητήσεις τον λόγο, απλώς τον διασύρεις στα social media, χωρίς να ξέρεις ποιος είναι, ούτε καν μπαίνεις στη διαδικασία να ανταλλάξεις μια κουβέντα μαζί του, να διαπιστώσεις τι καρυδιάς καρύδι είναι. Και φυσικά, επειδή η υστέρω βάφτισε τον ξένο άνθρωπο ανώμαλο, ε, μανούλα είναι, το μητρικό ένστικτο δε λαθεύει ποτέ! Ρε ουστ, τρελάρες!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.