Το Supergirl θα ΕΙΝΑΙ έγχρωμο!

Οι παραγωγοί του τηλεοπτικού Supergirl καταφεύγουν στην κλασική παλέτα των comics.

Supergirl_Series_004

SupergirlΘυμάστε το βιντεάκι που έσπαγε πλάκα διερωτώμενο “πώς θα έμοιαζε το Man of Steel αν ήταν… έγχρωμο”; Ακόμα και αν η απάντηση σας είναι αρνητική, από ό,τι φαίνεται, οι συντελεστές του τηλεοπτικού Supergirl δεν το αγνόησαν!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το ότι ενώ είχαν αποκαλύψει την ενδυμασία της τηλεοπτικής Supergirl, σε… κομματάκι “μουντά” χρώματα, αντίστοιχα με αυτά του Man of Steel, τώρα “το γυρίζουν” σε πιο φωτεινούς και χαρούμενους τόνους, που παραπέμπουν περισσότερο στις σελίδες των comics μέσα από τις οποίες γνωρίσαμε την υπερηρωίδα – αλλά και τον ίδιο τον Superman.

Λοιπόν, πώς σας φαίνεται η εμφάνισή της; Προτιμάτε το δικό της “πιο φωτεινό look”, ή την “dark και-καλά ρεαλιστική σοβαροφάνεια” του ατσαλάνθρωπου του Zack Snyder;

Ody's thoughts

Η, μήπως, την κομματάκι πιο κιτς αλλά ακόμα πιο κοντά στο comic εμφάνιση της κλασικής ταινίας;

Supergirl_Series_008

Ποιός; Ποιός… τολμά;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.