Το Muppet Show επιστρέφει!

Μπορεί να μην έχει να κάνει με τεχνολογία, υπολογιστές, gaming, αλλά μάλλον το Muppet Show στιγμάτισέ αρκετά την παιδική μας ηλικία ώστε να αξίζει μία αναφορά στην επιστροφή του. Διότι, ναι, επιστρέφει!

muppet_show_001

Παρά το ότι οι δυο ταινίες που προσπάθησαν να αναβιώσουν την επιτυχία της κλασσικής σειράς δεν τα πήγαν και τόσο καλά, το ABC αποφάσισε πως ναι, θα άξιζε μία επιστροφή των Muppets με τη μορφή σειράς.

Έτσι, η παλιοπαρέα του Kermit, της Miss Piggy και, το σημαντικότερο, του… beast και των δυο ανεκδιήγητων και πάντα μέσα στον αρνητισμό “παππούληδων στον εξώστη” θα επιστρέψει σε μια νέα σειρά.

muppet_show_004

Αντίθετα με την παλιά σειρά, τα νέα Muppets θα μας επιτρέψουν να ρίξουμε μια ματιά και στις προσωπικές ζωές τους, με το παρασκήνιο του show να επεκτείνεται και στα σπίτια τους, παράλληλα δίνοντας περισσότερη έμφαση στις μεταξύ τους σχέσεις, στα κατορθώματα και τις απογοητεύσεις τους, ακολουθώντας μία μάλλον πιο “σε-στυλ-reality” προσέγγιση σε σχέση με την κλασική εκπομπή.

Η προσέγγιση φαίνεται να είναι “ένα πιο ενήλικο Muppet show, για παιδιά όλων των ηλικιών”, κάτι που αρχικά φαίνεται κομματάκι άτοπο, αφού… “ενήλικο” και “παιδικό” δεν φαίνονται να ταιριάζουν.

muppet_show_006

Αν το καλοσκεφτείς, όμως, όντως τα παιδιά σήμερα είναι “πιο ενήλικα”, ή, το σωστότερο, “πιο ψαγμένα” απο ό,τι “τα παιδιά τότε”, κάτι στο οποίο έχει συμβάλει και η μεγαλύτερη έκθεση τους στην τηλεόραση, στο gaming, στο Internet και τα social media, με αποτέλεσμα η όλη ιδέα να φαίνεται… ναι, θα την έλεγες και “καλή”, γιατί όχι;

Όντως τα “παιδιά” σήμερα ασχολούνται απο μικρότερη ηλικία με πράγματα που στο παρελθόν θα τα χαρακτήριζες “ενήλικα”. Αντί να βλέπουν το οποιοδήποτε reality με χαρακτήρες-“πρότυπα” σε στυλ Kard-ass-ian, χίλιες φορές καλύτερα να ξοδεύουν χρόνο με την Miss Piggy!

Ody's thoughts

Εγώ το είπα: τι “παιδιά” και αηδίες; Δώστε μου beast, παππούληδες και Σουηδό Σεφ, και σύντομα θα με βρείτε να κλαίω απο τα γέλια. Μαναμανά-του-τουυυυ-τουρούτου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.