Το θεότρελο Kung Fury πάει τηλεόραση

Δυστυχώς, δεν μιλάμε για τα εγχώρια κανάλια, που θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα το κάθε “Μπρούσκο”, αλλά ευτυχώς, εμείς οι… άτυχοί θα μπορέσουμε να το δούμε online.

kung_fury_003

Αν δεν θυμάστε “τι είναι το Kung Fury”, ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν: ξεκίνησε ως ένα θεότρελο trailer που ζητούσε χρηματοδότηση, μέσω Kickstarter, για να μετατραπεί σε ταινία μικρού μήκους.

Όχι μόνο κατάφερε να τρελάνει κόσμο, αλλά και να συγκεντρώσει περισσότερα από τα χρήματα που ζητούσε, με αποτέλεσμα να χωθούν και “επαγγελματίες εφεντζήδες” στην προσπάθεια, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το αποτελεσμά που θα δούμε τελικά εμείς.

kung_fury_008

Και αφού… περίσσεψαν και χρήματα, ο δημιουργός του, παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής (όλα-σε-ένα), David Sandberg, κατάφερε, όπως είχαμε δει πριν λίγο καιρό, να πείσει και τον… Ντέιβιντ Χέισελχοφ να τραγουδήσει το “θέμα” της ταινίας, ταυτόχρονα πρωταγωνιστώντας σε ένα εξίσου τρελό βίντεοκλιπ για αυτή!

Τώρα έρχεται η είδηση πως όχι μόνο η μίνι ταινία θα παίξει στον τηλεοπτικό σταθμό του γνωστού σκηνοθέτη Robert Rodriguez (Sin City), El Rey Network, μα και σε κάποιους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς της μάμα-Αμέρικα, “σαν κανονική ταινία”.

kung_fury_001

Παράλληλα, ο David Sandberg έχει αρχίσει να “ψωνίζει κόσμο” για να τους πείσει να χρηματοδοτήσουν μια νέα “αναβάθμιση” και “επέκταση” του project σε… πλήρη ταινία, που αν όλα πάνε καλά θα προβληθεί στους κινηματογράφους!

Όχι κι άσχημα για ένα project του οποίου το σενάριο, εν συντομία, είναι “επαναστάτης μπάτσος των 80s ταξιδεύει στο χρόνο μέσω hacking συμμαχόντας με Βίκινγκς και δεινόσαυρους για να αντιμετωπίσει τον υπέρτατο σατανικό Κουνγκ-Φου-μάστορα, Αδόλφο Χίτλερ”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.