Ο Tom Hardy γλυκοκοιτάζει Punisher και Splinter Cell

Θα τον δούμε ως Mad Max, τον είδαμε ως Bane (και ως πολλούς-πολλούς άλλους χαρακτήρες), μα… όχι και ως υπερήρωα. Τώρα, ο Tom Hardy λέει πως θέλει και αυτός… στολή. Και θα προτιμούσε του Punisher ή του Sam Fisher!

Tom Hardy

Σε συνέντευξη του στο Collider, ο αρκετά δημοφιλής ηθοποιός, που μάλλον έχει πια αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ρόλους που απαιτούν και υποκριτικές ικανότητες αλλά και… μούσκουλα, δήλωσε πως θα ήθελε και αυτός τη δική του υπερ-ηρωική ταινία. Ή, έστω, ένα σχετικό ρολάκι, κάπου, κάπως.

Quote:

Θέλω τον Punisher. Θέλω τον Punisher ή το Splinter Cell, θέλω κάτι. Δεν ξέρω τι θέλω.

(…)

Δεν είμαι αρκετά μεγαλόσωμος για να είμαι ο Punisher, είμαι μόλις 1,75.

(…)

Frank Castle, θα το γούσταρα τρελά. Αυτός είναι, έτσι;

Και ναι, όντως, θα του πήγαιναν και οι δυο ρόλοι, αν το καλοσκεφτείς. Με μοναδικό πρόβλημα πως θα έμοιαζαν, κομματάκι, σε αυτόν του Mad Max – αφού μπορεί το θέμα να είναι διαφορετικό, μα οι χαρακτήρες, και οι τρείς, είναι αυτό που λέμε “λιγομίλητοι… δείρτες”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.