Ο Bradley Cooper και πάλι δίχως όρια

Ο ιδιαίτερα συμπαθής πρωταγωνιστής του Hangover, που “επέκτεινε τα όρια του εγκεφάλου του” στο Limitless, μέσω ενός πειραματικού φαρμάκου, θα επαναλάβει τον ίδιο ρόλο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

limitless_002.jpg

Ο Bradley ναι μεν δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Limitless, που θα έχει ως αφετηρία την ομώνυμη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσε, αλλά “θα κάνει guest” σε αυτήν, και μάλιστα αρκετά συχνά.

Σε αυτήν θα επαναλάβει τον ίδιο ρόλο, του Eddie Morra, ενός συνηθισμένου τυπάκου που βλέπει τον εγκέφαλο του να επεκτείνεται μετά την κατανάλωση ενός πειραματικού φαρμάκου, σχεδόν… μεταλλασσόμενος σε υπερήρωα, αποκτώντας σημαντικά αυξημένη ευφυία και ταχύτατη αντίληψη.

limitless_004.jpg

Ο Mr. Cooper θα εμφανίζεται στην σειρά “όσο περισσότερο το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του”, αλλά θα αποτελεί δευτερεύοντα χαρακτήρα σε σχέση με τον Jake McDorman, που κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το τηλεοπτικό Limitless θα έχει ως παραγωγούς τον ίδιο τον Bradley Cooper παρεούλα με τους Alex Kurtzman, Roberto Orci, Todd Phillips και τον σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου – πιλότου της σειράς, Marc Webb, που μας έδωσε πρόσφατα και το, δεν-θα-το-έλεγες-και-τόσο-καλό, κινηματογραφικό The Amazing Spider-Man 2.

Η σειρά, αντίθετα με την ταινία, μάλλον θα κινείται περισσότερο στα πλαίσια “τυπικού αστυνομικού σήριαλ”, αφού ενώ και σε αυτήν ο πρωταγωνιστής “θα γίνεται εξυπνότερος” μετά τη δοκιμή του πειραματικού φαρμάκου NZT, εδώ δεν θα είναι τόσο “κακοποιό στοιχείο” όσο… συνεργάτης του FBI που, μαθαίνοντας για τις ικανότητες του, τον έπεισε να τους βοηθά να επιλύουν δύσκολες υποθέσεις.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.