Νέα περιπέτεια των X-Men… χωρίς τους X-Men;

Πληροφορίες θέλουν την Fox να ετοιμάζει μία νέα ταινία με μεταλλαγμένους υπερήρωες, ως spin-off των X-Men, στην οποία, όμως, δεν θα πρωταγωνιστούν αυτοί.

X-Men_004.jpg

Η ταινία, σύμφωνα με τις φήμες, θα ακούει στο όνομα The New Mutants, και θα έχει ως συν-συγγραφέα και σκηνοθέτη τον Josh Boon.

Οι New Mutants, όπως σημειώνει το Verge, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1982, ως μία ομάδα νεαρότερων μεταλλαγμένων στην ακαδημία για προικισμένους νεανίες του Charles Xavier – “Professor X”.

x-force_005.jpg

Φυσικά, το ότι η ταινία δεν θα είναι κάποιο prequel ή sequel των περιπετειών των X-Men που έχουμε ήδη δει, ή που περιμένουμε να δούμε στο κοντινό μέλλον, δεν εμποδίζει και τους χαρακτήρες τους από το να κάνουν guest και εδώ, ως “συνδετικός κρίκος” του franchise.

Για την ώρα, αυτά είναι όλα, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, οπότε… Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τους χαρακτήρες αυτής της ομάδας, το σενάριο της ταινίας, και φυσικά, αν, τελικά, θα… θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τους κινηματογράφους!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.