Κανάλια… Marvel και Star Wars στο μάμα Αμέρικα απο τη Disney;!

Ο CEO της Disney, Bob Iger, είπε, ανάμεσα σε άλλα, σε επενδυτές της εταιρίας, πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε τηλεοπτικούς σταθμούς με… ειδίκευση στο Star Wars και “την Marvel”!

marvel_comics_falcon_003.jpg

Φαντάσου αν δίπλα από τον Σκάι, τον ΑΝΤ1 και το Mega είχες και ένα κανάλι αποκλειστικά με animated σειρές και ταινίες (animated ή “live”) με υπερήρωες της Marvel Comics, καθώς και έναν σταθμό που θα έπαιζε όλη μέρα, κάθε μέρα, όλη την εβδομάδα, τον μήνα, τον χρόνο, Star Wars.

Καλό;

Παίζει και να γίνει πραγματικότητα, τουλάχιστον, στο μάμα-Αμέρικα, όπως ανέφερε ο CEO της Disney, Bob Iger, σε επενδυτές της εταιρείας.

guardians_of_the_galaxy_005

Αν και δεν διευκρίνισε τι εννοούσε με αυτό, και ομολογουμένως το είπε “στα πεταχτά”, προφανώς αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν πρακτικά εφικτό κάτι τέτοιο, αφού ακόμα δεν υπάρχει αρκετό “υλικό” για να γεμίσει το πρόγραμμα όχι δυο, ούτε καν ενός καναλιού.

Εκτός αν έπαιζε όλη μέρα animated ταινίες και σειρές, και αυτές στο… repeat ανά μήνα.

bb-8_star_wars_002

Δεν αποκλείεται, όμως, με την Disney… διψασμένη να “αρμέξει” περισσότερο τα franchises και τους χαρακτήρες που κληρονόμησε μετά από την απόκτηση των Marvel και Lucasarts, να αρχίσει “να παράγει υλικό” ασταμάτητα. Και έτσι, σε ένα, δυο, άντε τρία χρονάκια, όντως να έχει αρκετό ώστε να μπορεί να… μας το ταίζει και τηλεοπτικά, 24/7.

Αν, βέβαια, “είμαστε κάτοικοι Αμερικής”.

Που με κάτι τέτοια, παίζει και… να το πάρουμε απόφαση.

Ody's thoughts

Αλλά μπάαα… Ήλιος. Παραλίες. Ούζο 12. Περνάς απέναντι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.