Η Kate Beckinsale και πάλι Selene σε νέο Underworld

Και αν όλα πάνε σύμφωνα με τις επιθυμίες του βασικού συντελεστή του franchise, Len Wiseman, αυτό δεν θα είναι το μόνο νέο Underworld που θα δούμε.

underworld_kate_beckinsale_001

Σύμφωνα με τον Len Wiseman, όπως ο ίδιος είχε πει στην Comic Con, το Underworld θα επέστρεφε, όχι με μία αλλά με δύο καινούριες ταινίες, καθώς και μία τηλεοπτική σειρά.

Αν και ο ίδιος είχε πει πως το νέο Underworld “θα εστίαζε σε μια νεότερη γενιά χαρακτήρων”, τώρα φαίνεται πως επικυρώνεται η παραγωγή μιας νέας, πέμπτης ταινίας, στην οποία θα επιστρέψει και η Kate Beckinsale στο ρόλο της Selene.

underworld_kate_beckinsale_008

Που θα πει πως μάλλον αυτή θα είναι η ταινία… “αντίο” από πλευράς του χαρακτήρα της, που θα μας γνωρίσει στη νέα γενιά Βρυκολάκων και λυκανθρώπων που πλακώνονται για χάρη της δικής μας ψυχαγωγίας, και που θα συνεχίσει – αν όλα πάνε καλά (και η ταινία έχει έσοδα που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο) – με μία έκτη ταινία, με η χωρίς Kate, και ίσως μια τηλεοπτική σειρά – μάλλον… εξαρχής χωρίς Kate.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.