Αρχές του 2016 επιστρέφει το X-Files

Ως πρόσθετη επικύρωση του ότι, ναι, το αγαπημένο X-Files επιστρέφει, ανακοινώθηκε και η επίσημη ημερομηνία που θα αξιωθούμε να το δούμε.

x-files_005.jpg

Η Fox αποκάλυψε την ημερομηνία επιστροφής της κλασικής της σειράς, X-Files, σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους, σε σχετικό “συμβάν” στη Νέα Υόρκη.

Προφανώς εμάς δε μας ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις που θα δούμε τότε, αλλά η ίδια η σειρά, και το πότε θα την δούμε. Η ημερομηνία, λοιπόν, έχει οριστεί για τις 24 Ιανουαρίου 2016 και…

x-files_003.jpg

Και αυτή είναι όλη και όλη η είδηση, οπότε μην ζητάς περισσότερα. Θυμίζουμε πως δεν μιλάμε για έναν πλήρη κύκλο, αλλά για έξι επεισοδιάκια, όλα και όλα, που θα ξεκινήσουν την πορεία τους με μια διήμερη προβολή, κάθε κομμάτι της οποίας θα ακολουθήσει ένα NFC Championship Game – που στο μάμα Αμέρικα Είναι Μεγάλη Υπόθεση (TM) (R) (C).

Η σειρά, ή μάλλον “η mini σειρά” (μόνο έξι επεισόδια, μπου-χουυυυ) θα προβάλλεται στην “premium” θέση των απογευμάτων της Δευτέρας, για όσο κρατήσει.

Μετά, μπορούμε να ξαναρχίσουμε το κλάμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.