Έρχεται και τρίτο Now You See Me

Τι πάει να πει “δεν έχεις δει ακόμα το δεύτερο”; Ποιος… νοιάζεται για εσένα; Τι σημασία έχει αυτό;! Ξεκίνησαν ήδη να ετοιμάζουν το τρίτο!

now_you_see_me_005

Ναι, μιλάμε για “εκείνη την ταινία όπου ένα μάτσο ταχυδακτυλουργοί, εκμεταλλευόμενοι με έξυπνο τρόπο την σύγχρονη τεχνολογία, ολοκληρώνουν την μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα”.

“Εκείνη την ταινία” για την οποία είναι ήδη έτοιμο ένα sequel, που περιμένουμε να δούμε στο πολύ κοντινό μέλλον.

Και του οποίου η Lionsgate θεωρεί ήδη τόσο δεδομένη την επιτυχία, ώστε να έχει δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή και ενός τρίτου sequel!

now_you_see_me_001

Προφανώς ακόμα δεν είναι τίποτα γνωστό για αυτό, ενώ παρά το ότι έχει λάβει το OK για να ξεκινήσει η παραγωγή του, μάλλον δεν θα γίνει καμία σοβαρή κίνηση για αυτήν, πέρα από μία γενική αρχική ετοιμασία, μέχρι, όντως, να δούμε την δεύτερη ταινία.

Ανάλογα με τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι σε αυτήν, στην δεύτερη ταινία, θα εξαρτηθεί και το πως θα ολοκληρωθεί η παραγωγή της τρίτης:

  • θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές;
  • Θα έχει παραπλήσιο σενάριο;
  • Θα… ακυρωθεί;

Όλες οι απαντήσεις στο (ίσως όχι και τόσο) κοντινό μέλλον.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.