Μουσάτος Vin Diesel εναντίον μαγισσών

Στο Last Witch Hunter που θα βγει τον Οκτώβρη

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
 • ducklord

  Απο τον τίτλο το περίμενα χειρότερο! Χμμ..! Έχει ΚΑΙ τουτού – και μάλιστα “αμερικανο-muscle car”! Σιγά που “επειδή ψάχνει μαγισούλες” δεν θα είχε τετράτροχο ο Vin!

  Α’ρε Vinnie, θεέ! Όσο μάπα ήταν το δεύτερο Riddick, τόσο πόρωση ήταν το πρώτο Pitch Black – και άκρως διασκεδαστικότατο το τρίτο “σκέτος Ριδίκος”… Γιατί μας πρήζεις με τουτού και μαγισούλες; Δώσε Ριδίκο στο λαό!

 • galacticusX

  Κρίνεις τα θεία, puny human??

 • ducklord

  Η δεύτερη περιπέτεια του Ριδίκου ήταν για ΤΗΝ θεία, δυστυχώς – ξέρω, ξέρω, “εσένα σ’άρεσε”, whatever, της έδωσα ευκαιρία ΚΑΙ στο director’s cut και πάλι χουζούρι ήταν. “Τρέχα – τρέχα, μας καίει ο ήλιος” (επί μισή ώρα). Ζζζζ…

  Ενώ ο Ριδίκος 3, άλλη φάση βρε παιδάκι μου. “Στην πρώτη ευκαιρία, θα σε ξεκάνω σε λιγότερο απο 1 δευτερόλεπτο”. Και τσάαααακ. Διασκέδα. Και είχε και διαστημο-ντόγκι, έτσι, για να φέρνει πιο πολύ προς manga φάση!