Blizzard, τα καταστρέφεις όλα!

Γιατί δε μας αφήνεις να χρησιμοποιούμε bots στο WoW; Είναι δικαίωμά μας!

Είσαι σίγουρος ότι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών για “ψυχαγωγικούς” σκοπούς θα έχει ωφέλη για την κοινωνία μας; Όχι, ρωτάω, γιατί αναρωτιέμαι πόσους μπάφους έκανε το παλικάρι που πήγε κι ανέβασε αίτηση προς την ίδια την αμερικανική κυβέρνηση, απαιτώντας η Blizzard να αλλάξει τους όρους χρήσης για το WoW και να αφήνει τους παίκτες να χρησιμοποιούν bots.

WoW_addiction.jpg

Ο τύπος, με τα αρχικά B.P., Τεξανός και αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανέβασε μια διαμαρτυρία/αίτημα στο site WhiteHouse.Gov, την οποία, αν προσυπογράψουν 100.000 συμπολίτες του, τότε ο Λευκός Οίκος πρέπει να τους απαντήσει και να τους πει τι σχεδιάζει να κάνει, ως προς το αίτημά τους. Ο μίστερ BP χρησιμοποιούσε bot στο Wow και για αυτό έφαγε πόρτα – ή για να μιλάμε καλά ελληνικά “μπαναρίστηκε” από το παιχνίδι. Μια και δυο, ο τυπάς (ή η τύπισσα, για να μη θεωρηθώ και πάλι σεξιστής, φαλλοκράτης κλπ. κλπ…) κατέφυγε στο WhiteHouse.Gov για να πει το σεβντά του, τον καημό του, βρε παιδί μου:

Quote:

Σήμερα, πάνω από τη μισή pvp κοινότητα που δε χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να παίξει, έχει μπαναριστεί. Το άλλο μισό ήταν άτομα που χρησιμοποιούσαν ένα πρόγραμμα ονόματι T-Morph για να κάνουν βλακείες…τέλος πάντων, απαιτούμε από τη Blizzard να αλλάξει τους όρους της υπηρεσίας της και να διορθώσει το παιχνίδι, ώστε να παίξουμε ξανά. ΕΜΕΙΣ δε θέλουμε να δούμε ζωές να χάνονται από ΜΙΑ αποβολή.

Παρακαλώ βοηθήστε μας να το αλλάξουμε αυτό

Blizzard τα καταστρέφεις όλα.

Συγγνώμη, διάβασα καλά; Ο τύπος μας λέει ότι θα πεθάνει κόσμος, επειδή η Blizzard δεν αφήνει bots στο WoW; Είμαστε με τα καλά μας; Δε θέλω να μπω στη διαδικασία ερμηνείας αυτού του βλαμμένου… αλλά θα μπω: μας λέει τώρα ότι κάποιος θα αυτοκτονήσει, επειδή έτσι μόνο του αρέσει να παίζει και η Blizzard του στερεί αυτό το “δικαίωμα”; Και απειλεί ότι το αίμα και το κρίμα των αδικοχαμένων θα βαραίνει τη Blizzard;

O BP ανέβασε το αίτημά του, εκπροσωπώντας, υποτίθεται, την κοινότητα των παικτών του WoW, αναφέροντας μια λίστα με ψευδώνυμα παικτών που έχουν φάει πόρτα λόγω χρήσης bot. Κάθε αίτημα που ανεβαίνει στο WhiteHouse.Gov και απαιτεί απάντηση από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, πρέπει, για καθαρά πρακτικούς λόγους, να κατατάσσεται από τον αιτούμενο σε μια ή περισσότερες κατηγορίες. Εδώ προφανώς πρόκειται περί βλαμμένου, ο οποίος για να δικαιολογήσει το αίτημά του, το συνδέει με τις εξής κατηγορίες: Οικονομία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Τεχνολογία και Τηλεπικοινωνίες.

Αν ψάξεις, αγαπητέ φίλε, το αίτημα, το οποίο είχε μαζέψει καμιά 60ριά υπογραφές, ατύχησες, γιατί έχει κατεβεί, αφού παραβίαζε τους όρους υποβολής αιτημάτων στο WhiteHouse.Gov, απολύτως δικαιολογημένα, αφού στους όρους αναγράφεται ρητά ότι απαγορεύεται η ανάρτηση αιτημάτων που περιέχουν απειλές.

Όχι ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να μαζέψει ποτέ 100.000 υπογραφές σε ένα μήνα και να απασχολήσει ποτέ το επιτελείο του Ομπάμα, αλλά, έτσι από περιέργεια, θα ήθελα να ‘ξερα πόσοι θα το υπέγραφαν τελικά και πόσοι θα το υπερασπίζονταν, αν είχε μαζέψει αρκετούς ηλίθιους, όπως τα φρέσκα, ζεστά, μυρωδάτα σκατά μαζεύουν μύγες…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.