100.000 “κλεφτρόνια” πετάχτηκαν έξω από το World of Warcraft

Οπου “κλεφτρόνια” προφανώς όσοι προσπαθούν διά της… πλαγίας οδού να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, χρησιμοποιώντας πρόσθετα προγράμματα ως “βοηθήματα”.

World of Warcraft - Cataclysm

Η Blizzard, λοιπόν, για μία ακόμα φορά πέταξε έξω από το World of Warcraft περισσότερους από 100.000 gamers, που “έκλεβαν” στο PvP κομμάτι του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας “bots” για να αποκτήσουν το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων τους.

Αντίθετα με τα αντίστοιχα “μπανάκια” (“bans”, ντες!) που έκανε σε τέτοια “κακοποιά στοιχεία” στο παρελθόν, αυτή τη φορά το “μπάνιο” δεν είναι μόνιμο, αλλά θα διαρκέσει “μόνο” ένα εξάμηνο.

Λογικό συμπέρασμα; Πρώτον, δεν κλέβουμε σε multiplayer παιχνίδια, κάνοντας τους άλλους να αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που μας συνάντησαν, και δεύτερον, όχι σκουπίδια, όχι χαρτικά σε θάλασσες και ακτές!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.