Το Far Cry 4 σου είναι… λειψό – θα το δεις “ολόκληρο” σε PC και PS4

Η Ubisoft ανακοίνωσε πως στο πάρα πολύ κοντινό μέλλον θα δούμε μία πλήρη έκδοση του τελευταίου μέρους της σειράς – και ιδιαίτερα αγαπητού – Far Cry 4. Πως λέμε “Complete Edition”.

far_cry_4_005.jpg

Το Far Cry 4: Complete Edition, λοιπόν, απ’ ό,τι φαίνεται θα προσπεράσει τόσο τις κονσόλες παλαιότερης γενιάς όσο και το Xbox One, απ’ ό,τι, τουλάχιστον, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διάθεσης του στην αγορά της Αγγλίας, στις 14 Ιουνίου. Εκεί, οι βρετανοί, θα το δουν μόνο για PlayStation 4 και PC – και προφανώς μαζί τους, λίγο αργότερα ή λίγο νωρίτερα, και… ο υπόλοιπος πλανήτης.

far_cry_4_002.jpg

Η Complete Edition θα εμπεριέχει, πέρα από το ίδιο το παιχνίδι, όλο το πρόσθετο περιεχόμενο του Season Pass του, και…

Βασικά, αυτό είναι όλο. Μια καλή ευκαιρία, δηλαδής, να αποκτήσεις το παιχνίδι μαζί με ό,τι “πρόσθετο” έχει κυκλοφορήσει για αυτό, σε μία σχετικά πιο προσιτή τιμή από ότι θα σου κόστιζε το πλήρες πακέτο μέχρι σήμερα.

Ody's thoughts

Προφανώς με εξαίρεση τις όποιες εκπτώσεις, κατά τις οποίες ο τίτλος έχει πέσει περιστασιακά σε τιμές ακόμα και κοντά στα €10, αν θυμάμαι καλά. Το “Complete Edition” θα είναι μια καλή ευκαιρία για τη Γιούμπι να μας το ξαναπουλήσει σε σχεδόν πλήρες κόστος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι σχετικά με την τιμή του. Πάντως, να είναι ίδια με “της απλής έκδοσης”, μάλλον… χλωμό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.