Το Doom επιστρέφει! Ορίστε το πρώτο trailer του! Εμ… Ε…

Εντάξει, “στο περίπου”, αφού μιλάμε για ένα… τραγικό teaser, που δεν σου δείχνει ούτε τέσσερα – πέντε δευτερόλεπτα δράσης. Ίσα – ίσα για να σου πει “υπάρχω”… (…”και όσο παίιιιιζεις, θα υπάρχω”…)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • e4rthw0rm

  Teaser για το teaser της έκθεσης που θα δείξει άλλο teaser για το trailer που θα είναι λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να βγει το κανονικό για να οδηγηθούμε στο τρίτο trailer και μετά σε ένα preview που θα δείχνει concept art από τα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, αλλά θα πρέπει να αγοράσεις season pass για να το ξεκλειδώσεις και αν προπαραγγείλεις θα μπορείς να δεις και ένα trailer που δείχνει κάποιον άλλον να παίζει το παιχνίδι ενώ εσύ κοιτάς την πλάτη του.
  Στην υγειά μας…
  http://www.ktdrus.gr/index.files/news11.files/image005.jpg

 • galacticusX

  Νομίζω το teaser είναι τέλειο. Μεστό, σφιχτό, to the point. Φοβάμαι ότι στο trailer θα το ξεχειλώσουν και η ποιότητα θα πέσει κατακόρυφα. Άμα βγει κιόλας το full game, αισθάνομαι ότι πλέον θα χαθεί κάθε ελπίδα. ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική…

  https://www.youtube.com/watch?v=YBM3j7x4Lcw