Το Divinity: Original Sin αναβαθμίζεται σε PC, Xbox One και PS4

Ένα από τα, κατά κοινή ομολογία, καλύτερα πρόσφατα RPGs, το Divinity: Original Sin, θα κυκλοφορήσει σε Enhanced Edition, σε Xbox One και PlayStation 4, με την “αναβαθμισμένη έκδοση” να αντικαθιστά την υπάρχουσα και στα PCs.

divinity_original_sin_002

Το τελευταίο role playing game της Larian στην σειρά Divinity φαίνεται πως γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία ώστε να δικαιολογεί την μετάβαση στο PlayStation 4 και το Xbox One, μέσω της κυκλοφορίας μίας νέας, βελτιωμένης “Enhanced Edition”.

Το Divinity: Original Sin Enhanced Edition αναμένεται “πολύ σύντομα” στις δύο αυτές κονσόλες, ενώ οι αλλαγές και προσθήκες θα διατεθούν δωρεάν και σε όσους έχουν ήδη την απλή έκδοση του παιχνιδιού σε PC.

note

Υποθέτουμε πως, κατόπιν αυτού, η αναβαθμισμένη αυτή έκδοση θα αντικαταστήσει, όπως είπαμε, αυτήν που ήδη υπάρχει στα PC, για όσους αγοράσουν τον τίτλο μετά την κυκλοφορία της.

divinity_original_sin_005

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που θα παρουσιάζει το Divinity: Original Sin Enhanced Edition σε σχέση με την παλαιότερη, “απλή” έκδοση, είναι:

  • Ανασχεδιασμένο περιβάλλον, πιο φιλικό στην χρήση joypads
  • Split-screen co-op
  • Πλήρης ομιλία (voice-overs) σε όλους τους διαλόγους

…καθώς και πλήθος νέων quests.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.