Το Crysis σε… επιτραπέζιο!

Crysis: Analogue Edition είναι το, ομολογουμένως, αρκετά χιουμοριστικό όνομα που έδωσαν στην “επιτραπέζια” – ναι, “όπως λέμε Monopoly” – εκδοχή του Crysis!

Crysis-_Analogue_Edition_001.jpg

Το Crysis, λοιπόν, εκείνος ο τίτλος που συνεχίζει να… γονατίζει τα πιο αδύναμα PC, τώρα κυκλοφορεί και ως επιτραπέζιο!

Ody's thoughts

Έτσι, δεν χρειάζεσαι και… αναβάθμιση για να το παίξεις!

Crysis-_Analogue_Edition_002.jpgΤο Crysis: Analogue Edition είναι προφανώς… multiplayer, επιτρέποντας μάχες μέχρι και σε οκτώ παίκτες. Νικητής, όπως και στα παιχνίδια της σειράς που γνωρίσαμε στους υπολογιστές (και αργότερα στις κονσόλες), όποιος εκμεταλλευτεί καλύτερα τις δυνατότητες της cyber-στολής του αλλά και το περιβάλλον όπου κινείται.

Το παιχνίδι είναι δημιούργημα της Frame6, και προσπαθεί να χρηματοδοτηθεί μέσα από το Kickstarter.

Αν σου φαίνεται ενδιάφερόν, καλύτερα “ενίσχυσε το” τώρα, να το πάρεις και σε προσιτή τιμή, διότι όπως συνηθίζεται με κάτι τέτοια, δεν το βλέπουμε να έρχεται προς την χώρα μας επίσημα – αν, βέβαια, τα καταφέρει να χρηματοδοτηθεί και κυκλοφορήσει.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.