Το Angry Birds πάει VR

Μια νέα περιπέτεια των απιστευτά δημοφιλών Angry Birds φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή της, και, για δες, είναι εξαρχής σχεδιασμένη για Virtual Reality!

Angry_Birds_RIO.jpg

Ίσως ο τελευταίος τίτλος που θα περίμενες να δεις σε Virtual Reality, τα… τσαντισμένα πουλιά, κατά κόσμον Angry Birds, φαίνεται πως έκανε την έκπληξη!

Το Angry Birds VR Rock in Rio, άπως φαίνεται να είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, αλλάζει την κλασική δράση της σειράς, ώστε η οπτική της να μην είναι “από το πλάι”, αλλά πίσω από τα τσαντισμένα πουλιά. Και έτσι… δικαιολογείται το “VR” της υπόθεσης, αφού η δράση της θυμίζει… τρενάκι λουνα-παρκ.

Angry_Birds_VR_001

Έχοντας κατά νου τις καθαρά mobile καταβολές του παιχνιδιού, μάλλον δικαιολογείται το ότι είναι σχεδιασμένο κυρίως για το Gear VR της Samsung, που εξάλλου είναι και ήδη διαθέσιμο, και όχι για κάποιο από τα άλλα συστήματα Virtual Reality, που μας έχουν ακόμα… “στο περίμενε”.

Samsung_Gear_VR_001

Ακόμα δεν είναι γνωστά περισσότερα για τον τίτλο, αλλά και να ήταν, μάλλον δεν θα ασχολούμασταν και τόσο μαζί του, αφού εμείς εξακολουθούμε να περιμένουμε το… Deus Ex VR, για να να εγκαταλήψουμε τον μάταιο τούτο κόσμο οριστικά (μετακομίζοντας σε ένα ζοφερό και μίζερο ψηφιακό cyber-μέλλον – we’ll take the red pill).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.