Τέλος για την Konami που ήξερες – ζήτω το… mobile;!

Η Konami πάντα έδινε προτεραιότητα στα έξυπνα κινητά και τα tablets, που εξ απ ανέκαθεν αποτελούσαν την αγαπημένη της πλατφόρμα. Τι, δεν το ήξερες; Μάθε το!

Konami_001

Ναι, ναι, η Konami, η εταιρεία που έγραψε ιστορία με τα Castlevanias και Metal Gear Solids, απο την εποχή του Nintendo Entertainment System μέχρι και τα PlayStation 4 και Xbox One, στην πράξη ποτέ δεν τα συμπαθούσε τόσο όσο τα έξυπνα κινητά και tablets, που πάντα είχαμε στο τσεπάκι μας.

Πάντα.

Konami_003

Για αυτό και, όπως ξεκαθαρίζει τώρα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το “γιατί ακύρωσε το καινούργιο Silent Hill” και “γιατί έδωσε πόδι στον Kojima και έβαλε φρένο στα μελλοντικά Metal Gear Solid”, θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο mobile κομμάτι της αγοράς.

Διότι αυτό αγαπούσε πάντα περισσότερο. Δεν θυμάσαι, τότε, πριν είκοσι – τριάντα χρονάκια, που παίζαμε τα παιχνίδια της στα smartphones μας;

Όχι;

Όπως και να έχει, από εδώ και έπειτα τα πάντα περνάνε σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα smartphones και, κατ’ επέκταση, τα tablets, αφού αυτά αναγνωρίζει η Konami ως “το μέλλον του gaming”.

Ody's thoughts

Αυτό είναι που λέμε “τέλος εποχής”…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.