Στις 15 Ιουνίου θα δούμε τα καλυτερότερα παιχνίδια στην ιστορία του Xbox

Αυτό ανακοίνωσε η Microsoft όσον αφορά στην παρουσία της στην φετινή Ε3.

XboxOne_Vancouver_2

Στις 15 Ιουνίου, λοιπόν, του σωτήριου έτους 2015, και ημέρα Δευτέρα, η Microsoft σκοπεύει να μας εντυπωσιάσει παρουσιάζοντας στην φετινή E3 τα καλυτερότερα παιχνίδια στην μέχρι σήμερα ιστορία του Xbox.

Ή, τουλάχιστον, αυτό υπόσχεται η ίδια.

Η επίσημη πρόσκληση, που εμείς δεν λάβαμε διότι είμαστε απλά ένα μικρό ελληνικό blog και μας έχουν ολοκληρωτικά γραμμένους, λέει τα εξής:

Quote:

Tune in to see live Xbox E3 breaking news, exclusive announcements, trailer reveals, game demos, and interviews with game creators, June 15th-17th from 4:00 p.m – 5:00 p.m PDT on your Xbox One, Xbox.com, and Xbox 360.

Και ακριβώς επειδή μας έχουν ολοκληρωτικά γραμμένους, δεν βλέπουμε και τον λόγο να παιδευτούμε για να την μεταφράσουμε.

Ody's thoughts

Έλα, λες και δεν καταλαβαίνεις και αγγλικά. Τι παίζεις, μόνο μεταγλωτισμένο God of War και The Last of Us με υπότιτλους;

Τώρα, τι θα είναι αυτά τα “καλυτερότερα παιχνίδια”, δεν το ξέρουμε, αλλά σχεδόν σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για το επόμενο Halo, ενώ standard θα αποκαλυφθεί και “επίσημα” το remaster των Gears of War, που κατά τα άλλα έχει… αποκαλυφθεί “ανεπίσημα” εδώ και αιώνες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.