Σου φάνηκε περίεργη η ολοκληρωτική ακύρωση του Silent Hills απο την Konami; Και του Del Toro!

Αν νομίζεις πως ο Guillermo del Toro συμμετείχε στο ακυρωθέν project της Konami, Silent Hill, μόνο “για τα φράγκα”, κάνεις τεράστιο λάθος! “Φιλαράκι” ο del Toro! “Δικός μας”!

Guillermo_Del_Toro.jpg.jpg

Όπως δήλωσε μιλώντας στο IGN, και ο Guillermo del Toro είναι το ίδιο απογοητευμένος με εμάς από την απότομη και αναπάντεχη ακύρωση του Silent Hills από την Konami.

Επιπλέον δήλωσε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ακύρωση η Konami, ακολουθώντας μία ολοκληρωτική προσέγγιση “καμμένης γης”, μοιάζοντας να θέλει να καταστρέψει οτιδήποτε σχετιζόταν έστω και στο παραμικρό με το project.

Και μάλιστα δήλωσε πως όχι μόνο ταυτίζεται με την πλευρά των gamers, αλλά και πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει και αυτός στο σχετικό petition που έχει δημιουργηθεί από απογοητευμένους gamers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.