Ο Superman ήρθε στο GTA V

Όπως και (σχεδόν) σε κάθε Grand Theft Auto “πριν το τελευταίο”, έτσι και στο V ο Superman είπε να… κάνει μια επισκεψούλα στον κόσμο του. Μέσω ενός mod, προφανώς!

gta_v_superman_mod_001

Όλοι οι τίτλοι στην σειρά Grand Theft Auto φημίζονται για τον μεγάλο σε έκταση κόσμο τους. Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να διασχίσεις αυτόν τον κόσμο, πάρα… πετώντας σαν τον Superman;

Ακριβώς για αυτό ο αγαπημένος υπερήρωας έχει τιμήσει σχεδόν όλους τους μέχρι τώρα τίτλους της σειράς, κάνοντας μια επισκεψούλα στον κόσμο τους μέσω ανεπίσημων mods. Και τώρα, ήρθε και στο Grand Theft Auto V.

Το mod, που ακούει στο όνομα “Superman” (τι άλλο;!), κάνει ακριβώς αυτό που θα περίμενες: αλλάζει τον χαρακτήρα που ελέγχεις σε μία εκδοχή του Superman, αν και… κοματάκι πιο γελοία απο ό,τι θα περίμενες.

Και αυτό διότι χρησιμοποιεί ως βάση τα υπάρχοντα μοντέλα του τίτλου, με μικρές τροποποιήσεις.

Αποτέλεσμα, η φάτσα του να αποτελεί συνδυασμό των τριών κανονικών πρωταγωνιστών του τίτλου, Franklin, Michael και Trevor, ενώ το κλασσικό κόκκινο… βρακί του, που ποτέ δεν έμαθε πως “πρέπει να το φοράς κάτω από τα υπόλοιπα ρούχα σου”, φαίνεται ολίγον-τι… σακουλιασμένο (μάλλον είναι απλά το βρακί του Trevor που “έβαψε κόκκινο στο πλυντήριο”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.