Ο Jason δεν πεθαίνει με την καμία στο Mortal Kombat X!

Ένα glitch, “κόλλημα” στο Mortal Kombat X, καταλήγει να… επικυρώνει την φήμη του Jason ως “ασταμάτητη φονική μηχανή που δεν λέει να πεθάνει”!

Ody's thoughts

Το “κολληματάκι” φαίνεται να λειτουργεί μόνο με την εκδοχή “unstoppable” του Jason στο παιχνίδι, στα Test Your Luck ή Kustom Kombat modes, με ενεργό το Brutality Kombat Modifier.

Ο συνδυασμός καθιστά πραγματικά… απέθαντο τον Jason, που “επιστρέφει” για όσο έχει ενέργεια το power meter του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • galacticusX

  Ποτέ μου δε χώνεψα ούτε τον Freddy Krueger, ούτε τον Jason ως άσχετους χαρακτήρες με το MK. Υποτίθεται ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάποια σχέση με πολεμικές τέχνες. Α, ρε Warner, μας τά χεις κάνει κουλουβάχατα με τα franchises σου!

 • ducklord

  Εμ… Όχι..;!

  Πέρα απο τους όποιους Κουνγκ-Φο-Παίκτες, τους νίντζα, τα νίντζα-μποτς κ.λπ., το MK πάντα είχε εντελώς κούκου χαρακτήρες. Baraka και Goro, για παράδειγμα, ΔΕΝ είχαν σχέση “με πολεμικές τέχνες”. Ήταν “δείρτες” απο “περιπλανώμενες φυλές του Netherworld” (or something like that).

  “Αν βαράει και σκοτώνει, έχει θέση στο MK” έμοιαζε να είναι πάντα το motto του MK. Απο αυτή την άποψη, και θα μπορούσε να χωθεί στο ρόστερ ακόμα και ο Picachu.

 • galacticusX

  Κι αυτοί που αναφέρεις, έχουν βγει από τη μυθολογία του ΜΚ και πραγματοποιούν ακροβατικά και συγκεκριμένες κινήσεις που εντάσσονται σε αυτό που λέμε γενικά “πολεμικές τέχνες”. Για αυτό είπα “κάποια” σχέση, δεν έχουν όλες οι σχολές το ίδιο επίπεδο δεξιοτεχνίας. Πολεμική τέχνη είναι και η ελληνορωμαϊκή και το σούμο.

  Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ αυτών και Freddy / Jason που είναι ψυχασθενείς μακελάρηδες από άσχετες ταινίες τρόμου και μπήκαν επειδή έχει τα δικαιώματα η Warner, που κατέχει και τη Netherealms. Και ο Kratos, ας πούμε, δεν κολλάει με το σύμπαν του ΜΚ, αλλά, επειδή είναι, γενικά, μαχητής και όχι σειριακός δολοφόνος, δε με χαλάει.

  Απλώς είπα ότι δε μ’ αρέσει η συγκεκριμένη φάση. Δικό τους είναι το παιχνίδι, ό,τι γουστάρουν κάνουν, αλίμονο. Άλλωστε τα περίεργα crossovers, γίνονται εδώ και δεκαετίες. Τι σχέση έχει π.χ. ο Yoda με το Tekken, ή ο Jason από το παλιό “Μάχη των Πλανητών”, με τον Ryu του Street Fighter; Καμία! Ανάλογα τι γουστάρει κανείς.