Ο Frank Gibeau φεύγει απο την Electronic Arts

Τώρα μάλλον οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν “ποιος ήταν αυτός και γιατί να μας ενδιαφέρει η είδηση”. Τέλος εποχής, αδέρφια, και για την Electronic arts, αφού μιλάμε για τον επι εικοσαετίας παιχνιδο-κουμανταδόρο της!

frank_gibeau_003

Ο Frank Gibeau είχε ρόλο αντιπροέδρου στην EA Mobile πριν την αποχώρησή του από την εταιρεία, αλλά δεν ήταν πάντα αυτή η θέση του.

Ο Mr. Frank ήταν πρόεδρος των EA Games και EA Labels μέχρι τώρα, όπου όπως επισημαίνει και το Polygon επέβλεπε την ανάπτυξη των franchises της εταιρείας, όπως τα Battlefield, FIFA, Need for Speed και The Sims.

frank_gibeau_004

Με άλλα λόγια, αυτός ήταν “Το Υπέρτατο Κεφάλι” όσον αφορά στην παραγωγή των “οικογενειών τίτλων” για τις οποίες φημίζεται η εταιρεία.

Είκοσι χρόνια μετά την ένταξή του στην οικογένεια της Electronic Arts, ο Frank Gibeau γνέφει αντίο στην εταιρεία, και αποχωρεί προς… άγνωστα, για την ώρα, κατατόπια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.