Κλασσικό Star Trek στο GOG

Αν είσαι κάτω απο 30 και σου αρέσει το Star Trek, μάλλον… δεν πρόλαβες (μπούυυ, νιάτο) τους “νέους” τίτλους που πρόσθεσε στην συλλογή του το GOG. Το “νέους”, σχετικό, έτσι;

star_trek_25th_anniversary_002Το GOG διαθέτει πια στην συλλογή του και τρεις κλασσικούς τίτλους από το σύμπαν του Star Trek, ενώ μάλλον σύντομα θα δούμε σε αυτό ακόμα περισσότερους!

Και μπορεί να είναι “νέοι” όσον αφορά στην συλλογή του δημοφιλούς ιντερνετικού καταστήματος, αλλά όχι όσον αφορά και στην ηλικία τους, όπου μάλλον το σωστότερο είναι να τους χαρακτηρίσεις ως… αρχαίους!

Πρόκειται για τα:

  • Star Trek 25th Anniversary
  • Star Trek: Judgment Rites
  • Star Trek: Starfleet Academy

…από τα οποία τα δύο πρώτα είναι κλασικά point’n click 2D adventures (στο στυλ των παλιών τίτλων Sierra – Lucasarts), το δε τρίτο “διαστημικός εξομοιωτής”.

Και όπως συμβαίνει συχνά με τίτλους αυτών των δύο κατηγοριών, μάλλον τα δύο πρώτα “κρατάνε καλύτερα” παρά το πέρασμα του χρόνου.

Αν δεν τα είχες παίξει στο παρελθόν, ευκαιρία είναι! Όρμα!

star_trek_25th_anniversary_003

Ody's thoughts

Σημειώνω πως τα έχω στα ΄’must play”… απο όταν κυκλοφόρησαν (φαντάσου backlog τίτλων που έχω “να παίξω μέχρι να πεθάνω”!). Τουλάχιστον, τα δυο adventures.

Μήπως να τα ξανατσιμπήσω απο το GOG, να μην παιδεύομαι με ρυθμίσεις στο Dosbox;

Μπάαα…

“Κρίση”…

Άρα, dosbox, here I come..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.