Και ο επόμενος τίτλος της InXile είναι… το Bard’s Tale IV!

Η InXile είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον της να “επισκεφτεί” την κλασική σειρά παιχνιδιών Bard’s Tale, και τώρα… Να η πρότασή της για έναν σύγχρονο, τέταρτο τίτλο, που θα την εκμοντερνίσει και αναβιώσει.

The_Bards_Tale_IV_003.jpg

Το Bard’s Tale IV που “προτείνει” (μέσω Kickstarter, φυσικά) η InXile Entertainment, θα ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα στις 2 Ιουνίου, οπότε αν ήσουν οπαδός της κλασσικής σειράς τίτλων, που γνωρίσαμε κυρίως την εποχή των 8 bit και 16 bit υπολογιστών… εδώ είσαι!

The_Bards_Tale_IV_001.jpg

Ο νέος τίτλος, αντίθετα με το παλαιότερο reboot (που μπορείς να δεις στην παρακάτω εικόνα), επιστρέφει τη δράση της σειράς σε προοπτική πρώτου προσώπου, ενώ έχει εγγύηση για τα καλά γραφικά που θα παρουσιάζει το ότι βασίζεται στην Unreal Engine 4 (και να θέλεις… δύσκολα την κάνεις “να δείχνει χάλια”!).

The_Bards_Tale_IV_005.jpg

Το νέο Bard’s Tale θα είναι άμεση συνέχεια των προηγούμενων τριών τίτλων, αγνοώντας επιδεικτικά το reboot που αναφέραμε.

…αν και μάλλον είναι άξιο σημείωσης πως δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους. Πάνω-κάτω.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.