Η Microsoft θέλει ως exclusive του Xbox το Silent Hills;

Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που ισχυρίζεται πως έλαβε η ομάδα Rooster Teeth, γνωστή απο την σειρά machinima της, Red VS Blue, η Microsoft είναι έτοιμη να σκάσει… δισεκατομμύρια δολάρια για αυτό!

silent_hills_pt_004.jpg

Όπως μάλλον γνωρίζεις τώρα πια, η Konami τα έκανε… μπάχαλο – για να μην πούμε τίποτα χειρότερο – με το Silent Hills.

note

Για όσους ζούσαν ξεχασμένοι σε κάποια σπηλιά, εκεί που ετοίμαζε νέο τίτλο – reboot της σειράς, με Kojima – Del Toro – Reedus “στο τιμόνι”, φαίνεται πως “τα έσπασε” με τον Hideo Kojima (τον “μπαμπά” της σειράς Metal Gear Solid).

Αποτέλεσμα, η αποχώρηση του απο την εταιρεία, το μέλλον της σειράς Metal Gear Solid να αιωρείται στο πουθενά και το Silent Hills να ακυρώνεται για τα καλά.

Τώρα, πληροφορίες που ισχυρίζεται πως έλαβε η ομάδα Rooster Teeth “από ανώνυμη πηγή μέσα στην Microsoft”, θέλουν την εταιρεία να είναι έτοιμη να σκάσει δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα του τίτλου, με στόχο την κυκλοφορία του αποκλειστικά στην δική της κονσόλα, Xbox One.

Μάλιστα, δείχνει, λένε… απεγνωσμένη για την απόκτηση του, αφού θέλει να το αποκαλύψει ως exclusive του Xbox One στην φετινή E3.

Η αναμενόμενη… απογοήτευση, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, είναι φυσικά πως η σειρά Silent Hill “έχτισε καριέρα” κυρίως στις κονσόλες της Sony, στα PlayStation, παρά το ότι τελευταίως “αναγνωριζόταν ως multiplatform”. Τώρα, η “μεταπήδηση” της στο… “αντίπαλο στρατόπεδο”, του Xbox, μάλλον δεν θα φανεί ως θετική εξέλιξη σε σημαντική μερίδα gamers.

(Εντάξει, “Sony Fanboys”).

Θυμίζουμε, πάντως, πως πρόκειται για φήμη, δεν εχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν είναι επίσημο τίποτα, οπότε επιλέγεις αν θα το πιστέψεις ή όχι. Μέχρι, τουλάχιστον, να μάθουμε περισσότερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.