Γίνε Δυνατός. Θαρραλέος. Ψηλότερος. Ο Batman.

Το νέο, live action trailer για το Batman: Arkham Knight σου λέει, εμμέσως πλην σαφώς, “αντί να είσαι άντρας στη ζωή σου, χέσ’το, είναι δύσκολο, συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις και κάνε τα βράδια πως είσαο ο Μπάταμαν στο εξμπόξ σου”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • e4rthw0rm

  Απλά ντροπιαστικό τρέηλερ. Όχι πως δεν θα αγοράσω την παιχνιδάρα, αλλά πραγματικά ντράπηκα με αυτό το τρέηλερ, αναρωτώμενος μέχρι που θα φτάσει ο πάτος του βαρελιού που λέγεται marketing…

 • galacticusX

  Θλίβομαι, μονάχα αυτό έχω να πω, θλίβομαι βαθύτατα, διότι, παρότι είστε μόνιμος θαμών του παρόντος ιστοτόπου, παρασυρθήκατε από την εντελώς λανθασμένη ερμηνεία – για να μην πω εσκεμμένη παρερμηνεία – του πολύ θετικού μηνύματος που θέλει να εμφυσήσει στη νεολαία μας, το εν λόγω trailer. Διότι, κύριε Γαιοσκώληκα, το μήνυμα του trailer είναι ακριβώς η παρότρυνσις προς τον νέον, οιοσδήποτε και αν είναι αυτός και οιαδήποτε αντιξοότητα αντιμετωπίσει, να αντεπεξέλθει με τόλμη και γενναιότητα, ορμώντας εις την δράσιν, κατά τα πρότυπα του Εκδικητού Μασκοφόρου, και ουχί, ΟΥΧΙ λέγω, να αποσυρθεί ωσαύτως με δειλία, εις τον κόσμο των βιντεοπαιγνίων. Αλλά φυσικά, για τον συντάκτη του άρθρου, ξέρουμε πλέον το ποιόν του, πολλάκις σήμερα έχει αποδείξει ότι κατεργάζεται δόλιο έργο, υπονομευτικό και άκρως επικίνδυνο, για τους νέους. Προηγουμένως του έφταιγαν η αμερικανική κυβέρνησις, τα selfie sticks και αφού κατακρεούργησε την ελληνική γλώσσα, επετέθη τώρα και σε αυτό το δημοφιλές ίνδαλμα των νέων, τον Άνθρωπο Νυχτερίδα. Για πείτε μας κύριε συντάκτα, ποια άραγε είναι η δική σας πρόταση για τη νεολαία; Τα ναρκωτικά; Ο σατανισμός; ο παράνομος δικτυακός τζόγος; Έπεσε το προσωπείο σας πια, οι προθέσεις σας απεκαλύφθησαν!

 • e4rthw0rm

  Αισθάνομαι τον συντάκτη να απειλεί πλέον όχι μονάχα τους ενήλικες που συχνά πυκνά σουλατσάρουν σε αυτούς τους σκοτεινούς διαδρόμους του διαδικτύου, αλλά ακόμα και νεαρά βλαστάρια που βρίσκονται στο άνθος της ανάπτυξης και της διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους. Εμπρός λοιπόν “κύριε”, διαβάλλετε κι άλλο την ελληνική νεολαία μας. Ταϊστε την βία, ναρκωτικά, απόκρυφες τελετές μάυρης μαγείας και αφήστε την να αργοπεθαίνει μπροστά σε ένα χαζοκούτι ενώ ταυτόχρονα τα δικαιώματά της πριονίζονται μέρα με τη μέρα. Αυτό θέλετε; Αιδώς Αργείοι! Ντροπή πια! Ως πότε θα παραμένουμε απλοί παρατηρητές, μάρτυρες της κοινωνικής αποχαύνωσης; Ξεσηκωθείτε αμαρτωλοί, η ιστορία σας καλεί να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων αλλιώς θα σας συνθλίψει το δίχως άλλο. Αφήστε το Απολλώνιο φως να ζεστάνει την ψυχή σας και να σας οδηγήσει σε καινούργιες, μεγάλες, ιστορικές, και δοξασμένες νίκες! Ας ενωθούμε όλοι μαζί ενάντια στο ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, ενάντια στο χάραγμα του Βελζεβούλ στο κορμί μας, διότι η μέρα που θα σπάσει η έβδομη σφραγίδα πλησιάζει! Έρχονται τα σημάδια της αποκάλυψης, ο καλπασμός των αγγελιοφόρων του σκότους, των νεφελίμ και των ελοχίμ! Σηκωθείτε τώρα, από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες… ώπα, γαμώτο, κάτι άλλο έλεγα αλλά το έχασα… Δεν πειράζει. Και έτσι, για να ισοπεδώσω εντελώς τελείως τον βλάσφημο συντάκτη, αυτόν τον αρχιερέα της σήψης και της αποσάθρωσης, που τροφοδοτεί την παρακμή μέσα από τα αρρωστημένα άρθρα του, θα αντεπιτεθώ με ένα ψηφιακό πολυμέσο τεχνολογίας βίντεο, που αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του λειτουργικού συστήματος που τόσο λαχταρά να διατυμπανίζει:

  https://www.youtube.com/watch?v=hI_KAcGIfU4

 • galacticusX

  Συμφωνώ και επαυξάνω. Δυστυχώς η ελληνική συμβολή στα επιτεύγματα της ψηφιακής τεχνολογίας αποσιωπάται συστηματικά…
  Το Σύστημα πνίγει την Αλήθεια…

  https://www.youtube.com/watch?v=-MrKj43vsdU