Απαγορεύει η Rockstar τα MODs του GTA V; Εμ… Nope;

Μετά από το πρόσφατο κλαψούρισμα αρκετών χρηστών online πως η Rockstar “τους έκανε μπανάκι απο το τελευταίο γκραντ θεφτ ώτο”, η εταιρεία ξεκαθάρισε τη θέση της. Με λίγα λόγια, “μόνο οι βλάκες έχουν πρόβλημα”!

Grand Theft Auto 018

Διότι πρέπει να είσαι κομματάκι βλάκας για να “μοντάρεις”, να “πειράζεις” το online κομμάτι του Grand Theft Auto V, πιθανότατα επηρεάζοντας και όσους άλλους βρίσκονται online μαζί σου, και να θεωρείς πως δεν τρέχει κάστανο.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως συνηθίζεται – και όπως είναι το σωστό, αφού δεν μπορείς εσύ για την πάρτη σου να ταλαιπωρείς τους άλλους – ναι, “θα φας ban”.

Η Rockstar, όμως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν ισχύει το ίδιο και για το single player κομμάτι του τίτλου. Απλά ένα τελευταίο update του κατέστησε ασύμβατα με αυτόν και κάποια single player MODs, με αποτέλεσμα αρκετοί να παρεξηγήσουν την όλη φάση και να θεωρήσουν πως η εταιρεία στρέφεται γενικότερα κατά του modding, σε κάθε του μορφή.

Ορίστε, λοιπόν, ξεκαθάρισε το ζήτημα. Και, μάλιστα, κατά το όλο… “ξεκαθάρισμα”, η Rockstar έσπευσε να τονίσει πόσο υποστηρίζει το modding και πόσο χαρούμενη είναι να βλέπει προσπάθειες όπως “ο χάρτης του αρχικού GTA στο GTA 4 PC”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.