Αντίο… PS Vita;

Ο Andrew House της Sony, μιλώντας σε συνάντηση επενδυτών της εταιρείας, χαρακτήρισε το Vita ως μια “αρχαία” πλατφόρμα.

PSVita_Wall.jpg.jpg

Για την ακρίβεια, όχι ακριβώς “αρχαία”, αλλά μπορεί να αποδοθεί και έτσι ο όρος “legacy”, με τον οποίο χαρακτήρισε την τελευταία φορητή κονσολίτσα της Sony.

Και το άσχημο για τους οπαδούς της είναι πως όταν μία πλατφόρμα χαρακτηρίζεται ως “legacy”, αυτό σημαίνει και πως αργά μα σταδιακά ή… ταχέως-ταχέως, ανάλογα με την περίσταση, σταμάτα και η όποια υποστήριξη της.

Είπε, βέβαια, ταυτόχρονα, και πως το Vita τα πηγαίνει περίφημα στην αγορά της Ασίας και κυρίως στην Ιαπωνία.

Αυτό, όμως, προφανώς δεν σημαίνει και πως θα συνεχίσει να το υποστηρίζει ενεργά, μα απλά αποτελεί αναγνώριση του ότι συνεχίζει να υπάρχει μία αγορά για αυτό σε ένα σημείο του πλανήτη.

Ody's thoughts

Με άλλα λόγια, “και τα PlayStation 2 συνεχίζουν να πουλάνε στην Βραζιλία”, μα αυτό δεν σημαίνει και πως αποτελούν μία σύγχρονη πλατφόρμα στην οποία συνεχίζει η επίσημη υποστήριξη.

“They’re dead, Jim”..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.