Αναβολή για το 2016 και για τους Ratchet & Clank

Έχουμε συνηθίσει πια στις αναβολές, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη πως και η νέα περιπέτεια των Ratchet & Clank για το PlayStation 4, και η σχετική ταινία που θα κυκλοφορούσε σχεδόν παράλληλα, έφαγαν αναβολή για του χρόνου.

ratchet and clank Wallpaper 004

Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα post στο PlayStation blog, η Insomniac Games δεν θα προλάβει να έχει έτοιμη τη νέα περιπέτεια των Ratchet & Clank για το PlayStation 4 εντός του έτους, και έτσι τρώει αναβολή για του χρόνου.

Και μαζί με αυτήν, αναβάλλεται και η σχετική ταινία, της οποίας την ύπαρξη… μάλλον είχαν ξεχάσει οι περισσότεροι.

Όσον αφορά στην αναβολή, κατά την ίδια “είναι για το καλύτερο”, αφού θα τους δώσει περισσότερο χρόνο να βελτιώσουν το παιχνίδι ώστε να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό.

Ο τίτλος δεν θα είναι συνέχεια στις προηγούμενες περιπέτειες των δύο χαρακτήρων, αλλά θα λειτουργήσει ως reboot που αισιοδοξεί να τις εκσυγχρονίσει, παράλληλα γνωρίζοντάς τους δύο χαρακτήρες στην… νέα γενιά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.