Μα, αυτό δεν είναι Star Citizen!!

Όχι, είναι το Super Vanguard Force IV. Με μπλε και πράσινους laser-κόκκους

Απ’ ότι καταλαβαίνω, αυτή τη βδομάδα έχουμε ντεμπούτο για το Arena Commander, ένα από τα κομμάτια του παζλ που αποτελούν το Star Citizen. Για να μας γλυκάνουν οι δημιουργοί του, έφτιαξαν και ένα online 2D top-down shooter, για να περάσεις την ώρα σου, περιμένοντας το κανονικό παιχνίδι.

Έχοντας ήδη βγάλει 75 εκατομμύρια, οι άνθρωποι της RSI φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα και για άλλα τέτοια side-projects. Άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν και τα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού, το οποίο υπενθυμίζουμε, έχει άλλα 4 κομμάτια, ένα FPS, το Squadron 42, τις αποστολές σε πλανήτες, και το δυναμικά εξελισσόμενο σύμπαν.

Galacticus's thoughts

Ρε τελειώνετε με το παιχνίδι, μη σας φάω το λαρύγγι, που μου θέλετε και ΜΑΜΕ χαριτωμενιές!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
 • Φερτε μου Twin Cobra και Flying Shark

 • ducklord

  “Και όσο τρώμε τα χρήματα σας, είπαμε να φτιάξουμε και ένα ντοκιμαντέρ όπου θα μας βλέπετε να τρώμε τα χρήματα σας όσο εσείς περιμένετε το παιχνίδι”.

  Πας στοίχημα; :-D

 • galacticusX

  Ξέρω γω ρε παιδάκι μου, όλο σόου και ανακοινώσεις είναι, έκαναν και ολικό remake στο site τους. Τόσο large είναι πια; Λες να ξηγηθούν allé, χωρίς retour;

 • ducklord

  Όχι, λέω πως κάποια στιγμή θα δεις ένα “δεν έφτασε το funding ώστε ΟΟΟΟΟΟΛΑ να είναι τόσο τέλεια όσο τα θέλαμε, θα σας δώσουμε το υπεργαμάουα Τέσσερα-Κοκκόνια-Σε-Ένα σε καρα-μπέτα φάση, και ή το σιάχνετε μόνοι σας με mods, είτε μας σκάτε περισσότερα φράγκα για να συνεχίσουμε το patchάρισμα στον αιώνα τον άπαντα”.

  ΔΕΝ γίνεται με 70 μύρια (στα τόσα δεν έχει φτάσει, αν δεν γελιέμαι;), όσο τελό και αν φαίνεται το ποσό, να βγάλεις ΤΕΣΣΕΡΑ παιχνίδια ενωμένα-σε-ένα, και το GTA V να έχει κοστίσει απο 100 έως 200 (επίσης δεν θυμάμαι τώρα), να είναι ΕΝΑ παιχνίδι με “μικρότερο όραμα” απο το δικό σου, και να έχει χρειαστεί day one patch “για να λειτουργεί όπως έπρεπε εξαρχής” με άλλα να ακολουθούν.

  Θα είναι καλό μεν, θα είναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και “μέτριο” δε (μέχρι “να γίνει όντως καλό”). Κάτι σαν το Eve, ένα πράμα, που στην αρχή όλοι το έβριζαν. Και έεεφτιαχνε… Και έεεεεεεφτιαχνε… Απο ό,τι λένε “όσοι το παίζουν”, τουλάχιστον.