Και νέα αναβολή για το The Division

Για το 2016 πάει, πια, ο τίτλος με τη στάμπα Tom Clancy’s που είχε πορώσει τους gamers πριν… πόσο, πάνε δυο χρονάκια;

the_division_014.jpg

Ήταν το σωτήριο έτος Του Κυρίου 2013 τότε που η Ubisoft μας έδειξε για πρώτη φορά το Tom Clancy’s The Division. Ξεκαθάρισε εξαρχής, όμως, πως Ήταν Πολύ Καλό για να το είχε ήδη έτοιμο, και πως θα έπρεπε να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να το μπορέσουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Τουλάχιστον ενάμιση με δύο χρονάκια.

the_division_004.jpg

Πέρασαν οι μέρες και οι καιροί, περάσαν τα χρόνιά, και φτάσαμε στο 2015, στις αρχές του οποίου, λογικά, όλο και κάτι καινούριο θα έπρεπε να έχουμε δει από τον τίτλο. Εξάλλου, μας είχαν υποσχεθεί πως θα ακούγαμε κάτι καινούριο για αυτό προς τα τέλη του 2014.

Όχι, όμως.

Το The Division Ήταν Ακόμη Πολύ Καλό για να μας τιμήσει με την παρουσία του, και έτσι παρέμεινε ένα μακρινό και άπιαστο όνειρο, που ίσως μας τιμούσε με την παρουσία του κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του έτους.

Και πάλι, nope.

the_division_001.jpg

Τώρα η Ubisoft “έριξε” και νέα αναβολή στον τίτλο, που τώρα πια πηγαίνει για αρχές του 2016. Περισσότερες λεπτομέρειες γιόκ, επίσημη δικαιολογία – πέρα απο το “χρειάζεται δουλειά ακόμα” – γιόκ, οπότε, απλά, περιμένουμε.

Και περιμένουμε…

Και…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.