Απίστευτο graphics demo από τη Square Enix

Μια πρόγευση από DirectX 12
Με το περίεργο όνομα “Witch Chapter 0 [cry]“, η Square Enix, σε συνεργασία με Microsoft και Nvidia, έφτιαξε ένα πρώτο δείγμα graphics demo, με το οποίο θέλει να μας δώσει μια πρόγευση της όψης των games που θα είναι στη διάθεσή μας, σε λίγο καιρό. Η πρώτη του παρουσίαση έγινε προχτές, στα πλαίσια του συνεδρίου Microsoft Build 2015, με σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες του DirectX 12.

Το demo τρέχει σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή δεν είναι pre-rendered, πάνω σε ένα σύστημα αναφοράς που συνδυάζει μια πρώιμη έκδοση των Windows 12, των DX12 APIs, καθώς και hardware της NVIDIA. Ένα από τα πρώτα games που θα επωφεληθούν από τα εξωπραγματικά αυτά γραφικά, θα είναι το Final Fantasy XV.

Galacticus's thoughts

Πριν αρχίσεις την αποταμίευση για αναβάθμιση, φίλε PC γκεϊμάκια, μάθε ότι το demo που βλέπεις χρειάστηκε ένα NVIDIA GeForce GTX Titan X-4-way SLI PC

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.