Συγκλονιστικό: το browsing στο iWatch είναι χάλια!

Χρειάστηκε να βρεθεί κάποιος τρελός να δημιουργήσει… έναν browser για το iWatch για να αρχίσει να γεμίζει το Internet με το συνταρακτικό συμπέρασμα πως δεν είναι ό,τι καλύτερο να χαζεύεις το web σε οθόνη μιας ίντσας!

Apple_Watch_012

Συγκλονισμένο το Mashable ξεκινά το άρθρο του αναφέροντας πως γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να μπορούμε να χαζεύουμε τα αγαπημένα μας sites σε μία οθόνη 1,3”.

Ody's thoughts

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;!

captain_obvious_004.jpg

Και συνεχίζει αναφέροντάς το πώς στον πρώτο browser που δημιουργήθηκε για την συσκευή, από έναν developer με το ψευδώνυμο Comex, δεν μπορείς να δεις πάρα κομμάτι μίας ιστοσελίδας με αποτέλεσμα η όλη εμπειρία να απέχει από το ιδανικό.

Ody's thoughts

ΣΩΠΑ! Σοβαρά;!

captain_obvious_006.png

Επιπλέον, όπως αναφέρει…

Quote:

…η απουσία πληκτρολογίου καθιστά τον browser σχεδόν ολοκληρωτικά άχρηστο.

Ody's thoughts

Καλά, αυτό ΔΕΝ το περίμενα! Αλήθεια;

captain_obvious_001.jpg

Ιν άδερ νιούζ, μπανιστηρτζήδες παραπονιούνται πως όταν παίρνουν μάτι απο την κλειδαρότρυπα, δεν μπορούν να δουν άνετα τα πάντα και, επιπλέον, μουδιάζουν και τα γόνατα τους.

Captain Obvious, που είσαι όταν σε χρειαζόμαστε;

captain_obvious_010.jpg
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.