Διέρρευσαν τα Windows 10 Beta build 10125

Μόλις μια εβδομάδα μετά την επίσημη διανομή της προηγούμενης έκδοσης 10122

Windows 10 Beta

Η νέα δοκιμαστική έκδοση των Windows 10, με αριθμό προέκδοσης 10125 διέρρευσε και μάλιστα σε μορφή ISO, για εύκολη εγκατάσταση και δοκιμή. Η τελευταία έκδοση των Windows 10 έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των αρκετών εμφανών αλλαγών που έχουν γίνει στην εμφάνιση των μενού, των εικονιδίων, του τρόπου διαπίστευσης των στοιχείων του χρήστη και γενικά αλλαγών στη διεπαφή χρήσης. Ωστόσο, όπως μπορεί να δει κανείς και από τα screenshots, που έχουν δημοσιευθεί, η αντίθεση μεταξύ της όψης των παλιών “legacy” εικονιδίων και των μοντέρνων γίνεται ολοένα και πιο δυσάρεστη.

Δεδομένου ότι απομένουν 2-3 μήνες πριν την κυκλοφορία των Windows 10, ίσως οι ιθύνοντες της Microsoft να έπρεπε να επιταχύνουν τις προσπαθειές τους για ένα πιο ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Εξάλλου, υποτίθεται ότι όλες οι συνοδευτικές εφαρμογές θα διατίθενται υπό μορφή universal apps, οι οποίες θα ανανεώνονται αυτομάτως, μέσω του συστήματος update, ενώ βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν πολλές συνοδευτικές εφαρμογές που παραμένουν στο παλιό στυλ Win32.

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι αρκετά ριψοκίνδυνος, ώστε να δοκιμάσεις την, ανεπίσημα διαρρεύσασα προέκδοση 10125 των Windows 10, ιδού τα links που ήρθαν στην επιφάνεια των interwebs.

alert

Καθώς πρόκειται για ανεπίσημες πηγές και όχι από την ίδια τη Microsoft, συνιστούμε μέγιστη προσοχή πριν το κατέβασμα και την εγκατάστασή τους και κατά προτίμηση χρήση σε περιβάλλον virtua machine ή σε PC, το οποίο δε χρησιμοποιείς για τη δουλειά σου και στο οποίο δεν έχεις αποθηκευμένα κρίσιμα προσωπικά αρχεία

 

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.