Το Blade Runner στον πραγματικό κόσμο

Ένα αρκετά ενδιαφέρον blog στο Instagram παρουσιάζει εικόνες από τον πραγματικό κόσμο που θυμίζουν σε εμφάνιση την αγαπημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner!

Blade_Runner_Reality_001

Blade_Runner_Reality_002Αν μη τι άλλο, άκρως πρωτότυπο ως ιδέα, παρουσιάζοντας φωτογραφίες γεμάτες neon, laser lights… ατμούς και καυσαέρια, το bladerunnerreality είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του:

Στιγμές από την πραγματικότητα μας, όπως απαθανατίστηκαν από τον φακό μιας φωτογραφικής μηχανής, που μοιάζουν βγαλμένες από την ταινία Blade Runner.

Σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα μάλλον απέχει λιγάκι από την οπτική της ταινίας, μα ανάμεσα τους υπάρχουν όντως κάποιες φωτογραφίες που, στην χειρότερη, με μια μικρή επεξεργασία θα μπορούσαν να αποτελούν καρέ του κλασικού έπους του Ridley Scott.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει και πως ξαφνικά αρχίσαμε να θεωρούμε πως το αναμενόμενο (φτου κακά) sequel της ταινίας θα μπορέσει να την ξεπεράσει.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.