Το κοινό στοιχείο όλων των ταινιών της Marvel που σίγουρα δεν έχεις προσέξει!

Σίγουρα δεν κατάλαβες πως όλες οι ταινίες της “δεύτερης κινηματογραφικής φάσης” της Marvel, απο το Iron Man 3 μέχρι το Guardians of the Galaxy, έχουν ένα κοινό στοιχείο. Ένα κυριολεκτικά… κουλό κοινό στοιχείο!

guardians_of_the_galaxy_009

Και το “κυριολεκτικά” δεν το χρησιμοποιούμε όπως το βλέπεις συχνά… “μεταφορικά”, μα όντως κυριολεκτικά, για την λέξη “κουλό”.

Αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος.

Αυτό είναι το κοινό στοιχείο αναμέσα τους.

Το “κουλό”.

Ή, για την ακρίβεια, το ότι σε όλες ενας χαρακτήρας είναι… κουλός.

Ή, για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς, πως σε κάθε ταινία της ένας χαρακτήρας… κάνει το χέρι του!


Στο Iron-Man 3 ο Iron Man κόβει το χέρι του Aldrich Killian στην τελική σκηνή μάχης.

Στο Captain America: The Winter Soldier, ο “Bucky” και “Winter Soldier” του τίτλου χάνει το χέρι του καθώς πέφτει απο ένα τρένο.

Στο Guardians of the Galaxy η Gamora “λέει χελόου” στον Groot, όταν τον πρωτογνωρίζει… κόβοντας τα χέρια-κλαδιά του.

guardians_of_the_galaxy_005

Η όλη φάση “απλώνεται” σε όλες τις ταινίες της παρέας, και σύμφωνα με τον Χερ Κουμαντάτ του “κινηματογραφικού σύμπαντος” της Marvel, Kevin Feige, αρχικά απλά έτυχε. Απο όταν, όμως, παρατήρησε πως συνέβαινε, του άρεσε η ιδέα, και τώρα θέλει να ισχύει σε όλες τις ταινίες της “φάσης”.

Ody's thoughts

Αν και η “φάση” τελειώνει σύντομα και μεταβαίνουμε στη “φάση 3” με τις επόμενες ταινίες των Avengers, μετά το τωρινό Age of Ultron.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.