Τρελές εισπράξεις για το Furious 7

Η τελευταία ταινία της σειράς The Fast and the Furious κάνει ρεκόρ εισπράξεων όχι μόνο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, αλλά και στο χώρο του κινηματογράφου γενικότερα.

Furious_7_004

Η ταινία “έφερε” στους δημιουργούς της $143 εκατομμύρια μόλις μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, και υπολογίζοντας μόνο την αγορά της Αμερικής. Βλέποντας και τις εισπράξεις του υπόλοιπου κόσμου, που έφτασαν στα $240 εκατομμύρια, μιλάμε για μια συνολική αρχική… “μπάζα” που ξεπέρασε τα $384 εκατομμύρια δολάρια!

Το νούμερο της δίνει τη θέση της ένατης ταινίας με το καλύτερο “άνοιγμα” στην ιστορία του κινηματογράφου, τοποθετώντας την στο top ten, ενώ σύμφωνα με το Box Office Mojo είναι πιθανότατο πως θα ξεπεράσει το $1 δισεκατομμύριο σε έσοδα μέχρι την… αποχώρηση της από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι εκτιμήσεις για το… “γιατί”, “λένε” πως την βοήθησε το… πολύπληθυσμιακό cast της, με πρωταγωνιστές από διαφορετικά μήκη και πλάτη της γης, που “τράβηξαν” στις αίθουσες αντίστοιχους θεατές: σύμφωνα με υπολογισμούς, μόνο ένα 25% των θεατών ήταν “λευκοί”, με ένα 37% να είναι ισπανικής καταγωγής, 24% αφροαμερικανοί και 10% ασιάτες. Πάντα μιλώντας για την αγορά της Αμερικής.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.