Το 2017 το επόμενο Transformers

O CEO της Hasbro, Brian Goldner, επιβεβαίωσε τις φήμες πως θέλουν να μετατρέψουν το franchise σε ένα “μοιρασμένο κινηματογραφικό σύμπαν” σαν αυτό της Marvel – και έβαλε ημερομηνία στο επόμενο sequel.

Transformers_Age_of_Extinction003.jpg

Όπως είπε..:

Quote:

Το σχέδιο μας με το στούντιο και τους συντελεστές ίσως είχατε ακούσει πως είχαμε προσλάβει κάποιους συγγραφείς και όντως έχουμε φέρει τον Akiva Goldsman για να ηγηθεί μιας ομάδας συγγραφέων που θα δημιουργήσει ένα στρατηγικό πλάνο γύρω από τους Transformers. Πιστεύουμε πως υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστοριών που μπορούν να ειπωθούν απο τη brand που υπάρχει εδώ και περίπου 30 χρόνια με εντυπωσιακό κανόνα και μυθολογία. Περιμένουμε το sequel στην ταινία των Transformers (TF4) να συμβεί το 2017.

Ody's thoughts

Και λυπάμαι για την… τραγική σύνταξη του μηνύματος του, μα αποφάσισα να σας το αποδώσω ακριβώς όπως το είπε, αφού έχω βαρεθεί να “καλλωπίζω” τις ασύντακτες σκέψεις κάθε εμπορο-τέτοιου που με τις δηλώσεις του φροντίζει να μας θυμίζει πως οι παιδικές μας αναμνήσεις δεν είναι παρά αποτελέσματα της προσπάθειας ενός κατασκευαστή κουκλακίων να απομηζύσει το χαρτζιλίκι των παιδιών απο τις τσέπες του.

Διότι Michael Bay.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.