Τέρμα το YouTube σε παλιές Smart TVs (και άλλες παραπλήσιες συσκευές)

Η “έξυπνη τηλεόραση” σου θα γίνει… κομματάκι πιο χαζή μέσα στον Μάϊο, αφού, αν δεν αναβαθμιστεί – που είναι και το πιθανότερο, θα χάσει τη δυνατότητα προβολής videos απο το YouTube.

Samsung_smart_tv_007

Η Google αποφάσισε να αναβαθμίσει το Data API που χρησιμοποιεί στο YouTube, μεταβαίνοντας απο την έκδοση 2 στην έκδοση 3.

Αυτό ακούγεται πολύ… “τεχνικό” και μάλλον ενδιαφέρει λίγους. Έλα, όμως, που μάλλον ενδιαφέρει πολύ περισσότερους από ότι φαίνεται αρχικά, αφού μεταφράζεται σε “αν είχες μια συσκευή που έπαιζε βιντεάκια από το YouTube, αν δεν αναβαθμιστεί πριν τον Μάϊο, YouTube πάπαλα”!

Και μπορεί “συσκευές” όπως τα PlayStations και Xboxens του πλανήτη όντως να “αναβαθμιστούν”, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση εκατοντάδων χιλιάδων “έξυπνων” τηλεοράσεων και media players, που οι κατασκευαστές τους τα έχουν εντελώς και ολοκληρωτικά… γραμμένα δίνοντας έμφαση στα καινούργια τους μοντέλα,

Ody's thoughts

Να, σαν την Panasonic Viera που είχα χρυσοπληρώσει για να παίζει 3D και “να έχει έξυπνες εφαρμογές”. Ούτε το μεν χάρηκα, ούτε το δε. Έχε χάρη, Panasonic, που βασικό κριτήριο μου για την επιλογή της ήταν η κορυφαία ποιότητα της οθόνης της και όχι όλα τα “πρόσθετα”, ανάμεσα στα οποία και το YouTube.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.