Συμπληρώνεται η παρέα στο X-Files

Καλεσμένος του David Letterman στο Late Show, ο David Duchovny ανέφερε πως αυτός και η Gillian Anderson δεν θα είναι οι μόνοι από την παλιά παρέα που θα επιστρέψουν στο X-Files.

x-files_pileggi_003

Το X-Files επιστρέφει, και μαζί με αυτό όχι μόνο ο παραγωγός του, Chris Carter, και οι δύο πρωταγωνιστές του, David Duchovny και Gillian Anderson, στους ρόλους των Fox Maulder και Dana Scully αντίστοιχα, αλλά και τουλάχιστον δύο ακόμη αγαπημένοι χαρακτήρες από τη σειρά: ο Assistant FBI Director Skinner (Mitch Pileggi) και ο… πάντα μυστηριώδης Cigarette Smoking Man (William B. Davis).

Ody's thoughts

Έχει πλάκα, πάντως, το ότι ειδικά τον δεύτερο τον είχαν σκοτώσει τουλάχστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της σειράς, και όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει και να δηλώσει το παρόν ως ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες ακόμα και στο τελευταίο – τελευταίο επεισόδιο της σειράς, αλλά, τελικά, απ’ ό,τι φαίνεται, να επιστρέψει στην αναβίωση της μετά απο… δεκαετίες!

Πάμε στοίχημα πως θα τον δούμε και στο αναπόφευκτο reboot της, μετά από 20 χρόνια;

Όπως αναφέρει το io9, έχει ενδιαφέρον και το ότι, κατά το TV Wise, η ομάδα παραγωγής σκέφτεται να φέρει στην ανανεωμένη σειρά και τους Robert Patrick και Annabeth Gish, που πήραν τη σκυτάλη απο τους Duchovny και Anderson ως οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς κατά τους δύο τελευταίους κύκλους της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.